Konetori.com

Spectralta uusi maarakennuslaser


Spectralta uusi maarakennuslaser

Spectra Precisionin uusi automaattinen itsetasaava kaksoiskallistuslaser GL1425C on markkinoiden kestävin ja kustannustehokkain laser, joka tekee kolme tehtävää - vaaka-, kaltevuus- ja pystysuuntauksen. Ankarissakin työmaaoloissa GL1425C tarjoaa yhdenmukaista, luotettavaa ja tarkkaa suorituskykyä. Pyörimisnopeuden 900 kierrosta/minuutti ansiosta sillä voidaan työskennellä aiempaa nopeammin ja tuottavammin, ja tämä pyörimisnopeus on myös optimaalinen konevastaanottimille.

Spectra tarjoaa laserin ohjaamiseen maksuttoman Laser Remote -apin, joka yhdistyy laseriin Bluetoothin avulla. Laserin kaikkien toimintojen ohjaus käy sujuvasti apilla omasta puhelimesta käsin tai erillisellä kauko-ohjaimella tai laserin omilla painikkeilla.

GL1425C:llä saadaan ±15 %:n kaltevuudet, tarkkuus on 1,5 mm 30 metrillä, työskentelyalueen halkaisija on 800 m ja pyörimisnopeudeksi voi valita 300, 600 tai 900 rpm. Poikkeuksellisen lujatekoisella GL1425C:llä on IP66-suojaus ja 5 vuoden takuu.

Vastaanottimen avulla (lisävaruste) käyttöön saadaan lisäksi kallistussuunnan asetustoiminto automaattisen kaltevuuden mittaus sekä automaattinen tason lukitus. Uutta tuotteessa on myös tehokas älylaturi, joka mahdollistaa nopeamman ja tehokkaamman latauksen.

Saatavissa maahantuojalta: Geotrim Oy, puh. 0207 510 600, info@geotrim.fi
https://geotrim.fi/shop/maarakennuslaserit/maarakennuslaser-spectra-precision-gl1425c/

Uusimmat uutiset
Autolle.com - Yritysrahoitus koneille
Etkö löytänyt hakemaasi? Jätä kaikille näkyvä ilmainen ostoilmoitus
Osta ja Myy Metallintyöstökoneet Metallitorilla
Ojala Machine