KONESILTA OY LAAJENTAA TUUSULAAN


KONESILTA OY LAAJENTAA TUUSULAAN

Yhteistyökumppanina Vantaan Kone ja Laite Oy

Toimintaansa kasvattava Konesilta Oy ja yksi konehuoltoalan legendaarisimpiin toimijoihin lukeutuva Vantaan Kone ja Laite Oy avasivat 1.4 yhdessä uuden konemyynnin ja jälkimarkkinoinnin keskuksen Tuusulaan. Sulan alueelle, osoitteeseen Mukulakuja 3 sijoittuva konetalo on suunniteltu palvelemaan asiakkaita erityisesti Helsingin seudulla, Uudenmaan maakunnassa ja laajemminkin maan eteläosassa.

"Viime vuonna teimme lähes 600 konekauppaa kahdesta toimipisteestä käsin ja viikoittain toimitimme konekuormia pääkaupunkiseudun asiakkaille. Asiakkaiden pyynnöstä ja tulevaisuuteen luottaen päätimme vahvistaa asemia tärkeällä markkina-alueella perustamalla yrityksen konseptin mukaisen täyden palvelun toimipisteen tukemaan vahvaa kasvua ja kehittymistä myös tulevina vuosina” kertoo Konesilta Oy:n toimitusjohtaja ja yrittäjä Ville Kyllönen.

Tuusulan yksikköön tulee uusien Kubota maanrakennuskoneiden lisäksi laaja yli 50 koneen valikoima käytettyjä maanrakennuskoneita nopeasti vaihtuvasta varastosta. Myös kauhat ja lisälaitteet myydään heti varastosta.

Konemyynnissä Tuusulassa aloittaa nuoresta iästään huolimatta vahvan maanrakennusalan kokemuksen omaava Kristian Lylykorpi, joka on innoissaan päästessään aloittamaan uudessa työssä. ”Konesillan konsepti, jossa toimitaan tehokkaasti ja asiakasläheisesti teki minuun vaikutuksen ja halusin päästä kokemaan kaupanteon tekemisen meininkiä vakavaraisessa konekaupan kasvuyrityksessä” kertoo Lylykorpi.

Tuusulan yksikössä toimii samoissa 1500 neliön tiloissa Konesilta Oy:n myyntitoiminnot sekä Vantaan Kone ja Laite Oy. Toimipiste työllistää toiminnan alkuvaiheessa 8 henkilöä. Tämän kolmannen yksikön konemyynnissä tavoitellaan kolmen vuoden kuluessa 200 konekaupan vuosimyyntiä ja 10 miljoonan euron liikevaihtoa.

Tuusulan toimipisteen erityispiirre ja vahvuus on kattava palveluvalikoima. Samasta osoitteesta löytyy Konesillan konemyynnin lisäksi Vantaan Kone ja Laite Oy:n monipuolinen huoltokorjaamo.

Yli kaksikymmentä vuotta sitten perustettu yleiskorjaamo on monille urakoitsijoille tuttu nimi. Nyt konehuollon ja korjauksen moniosaaja siirtyy liiketoimintakaupalla ruotsalaiselta OP Systemiltä Konesillan omistajan Ville Kyllösen ja yhtiössä työskentelevän Mikko Vinkin omistukseen. Yrityksen uusilla vetäjillä on molemmilla koneinsinöörin koulutus ja vahva kokemuspohja maanrakennuskoneista ja lisälaitteista sekä motivaatio ja tavoite kehittää toimintaa asiakkaita kuunnellen.

”Vuonna 2000 perustettu Vantaan Kone ja Laite Oy:n monipuolinen osaaminen ja asiakkaan tarpeet ymmärtävä palvelu on monille tuttu käsite vuosien takaa - haluamme nostaa tämän palvelukonseptin uudelle tasolle ja auttaa asiakkaita pitämään koneet ja työlaitteet tuottavassa työssä” kertoo Vantaan Kone ja Laitteen toimitusjohtaja Mikko Vinkki.

OP System jatkaa Tuusulasta edelleen myynti- ja varaosatoimintoja koskien Pohjoismaissa edustamiensa Sennebogen ja Doppstad tuotteiden osalta. Vantaan Kone ja laite Oy toimii kyseisten merkkien huoltoliikkeenä Uudenmaan alueella.

Tervetuloa tutustumaan uuteen toimipisteeseen ja laajaan konevalikoimaamme!

Koneins. Kristian Lylykorpi on aloittanut Konesilta Oy:n palveluksessa 1.4.2021. Lylykorpi toimii konemyyjänä Konesillan uudessa toimipisteessä osoitteessa Mukulakuja 3 Tuusula myyntialueenaan koko Suomi.

Kristianin tavoittaa numerosta 0400 782 262 ja sähköpostitse kristian.lylykorpi@konesilta.fi

Osta ja Myy Metallintyöstökoneet Metallitorilla
Ojala Machine