Ilmoita ilmaiseksi Konetorilla / Metallitorilla!


Konetori.com / Metallitori.com on yksityisille myyjille ilmainen palvelu ja koneiden ja laitteiden jälleenmyyjille maksullinen.
Jos olet jälleenmyyjä, katso hinnastomme tästä

Yksityisten ilmoittajien ilmoitukset ovat voimassa 60 vuorokautta. Ilmoituksien maksimimäärä on neljä (4) kappaletta.

5 vrk ennen ilmoitusajan loppumista saat sähköpostiisi viestin, jonka avulla halutessasi voit helposti uusia ilmoituksesi näkyvyyden 60 vuorokaudeksi eteenpäin hintaan 2.50€. Maksutavat kotimaisten pankkien pankkitunnuksilla.


Ilmoitusten jättö tapahtuu omalla koko etu- ja sukunimellä tai yrityksen nimellä. Nimimerkkien käyttö ehdottomasti kielletty. Muistathan käyttää voimassaolevaa sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa. Konetori.com / Metallitori.com ei vastaa virheellisesti annetuista yhteystiedoista.

Jätettävien ilmoituksien on tarkoitus liittyä raskaaseen työkone- tai kuljetuskalustoon. (ei siis maljakoita tai vaaseja tms.)

Ilmoituksia mahdollisuus jättää eri hakualueittain:

Ylläpito voi poistaa harhaanjohtavat ja asiattomat ilmoitukset ilman erillistä tiedonantoa.

Voit jättää meille lisätietopyynnön palautelomakkeella


Luo konetori.com / metallitori.com käyttäjätili


Kaikki kentät pakollisia täyttää!
Antamaasi osoitetietoa (postitoimipaikka) käytetään kohdentamaan ilmoituksiasi tietylle maantieteelliselle hakualueelle. Muutoin osoitetietosi eivät näy muille käyttäjille.
Huom! Mikäli Sinulla on ollut käytössäsi Konetorin/Metallitorin käyttäjätili ennen tätä rekisteröintiä: Älä käytä vanhaa käyttäjätunnustasi, vaan luo kokonaan uusi käyttäjätunnus
Olen tutustunut Sopimusehtoihin ja hyväksyn ne
Ilmoita ilmaiseksi Konetorilla!
Ojala Machine
Metsä-Trans
Osta ja Myy Metallintyöstökoneet Metallitorilla