Konetori.com

Ilmoita ilmaiseksi Konetorilla ja Metallitorilla!


Konetori.com ja Metallitori.com ovat yksityisille myyjille ilmaisia palveluja. Koneiden ja laitteiden jälleenmyyjille maksullisia.
Jos olet jälleenmyyjä, katso hinnastomme tästä

Yksityisten ilmoittajien ilmoitukset ovat voimassa 60 vuorokautta. Ilmoituksien maksimimäärä on neljä (4) kappaletta ilmoituksenjättäjää kohden.


Ilmoitusten jättö omalla koko etu- ja sukunimellä tai yrityksen nimellä. Nimimerkkien käyttö ehdottomasti kielletty. Muistathan käyttää voimassaolevaa sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa. Emme vastaa virheellisesti annetuista yhteystiedoista.


Jätettävien ilmoituksien on tarkoitus liittyä työkoneisiin tai kuljetuskalustoon. (ei siis maljakoita tai vaaseja tms., näitä varten on olemassa omat myyntikanavat)


Ylläpito poistaa harhaanjohtavat ja asiattomat ilmoitukset ilman erillistä tiedonantoa.

Voit jättää meille lisätietopyynnön palautelomakkeella


Luo konetori.com / metallitori.com käyttäjätili


Kaikki kentät pakollisia täyttää!
Antamaasi osoitetietoa (postitoimipaikka) käytetään kohdentamaan ilmoituksiasi tietylle maantieteelliselle hakualueelle. Muutoin osoitetietosi eivät näy muille käyttäjille.
Huom! Jos Sinulla on ollut käytössäsi Konetorin/Metallitorin käyttäjätili ennen tätä rekisteröintiä: Älä käytä vanhaa käyttäjätunnustasi, vaan luo kokonaan uusi käyttäjätunnus
Olen tutustunut Sopimusehtoihin ja hyväksyn ne
Autolle.com - Yritysrahoitus koneille
Etkö löytänyt hakemaasi? Jätä kaikille näkyvä ilmainen ostoilmoitus
Osta ja Myy Metallintyöstökoneet Metallitorilla
Ojala Machine